SKULPTUR- VÆRKSTEDERNE

VAK specialiserer sig indenfor formstøbning i forskellige materialer og værkstedets faciliteter kan give den enkelte kunstner mange håndværksmæssige muligheder. Vores fagpersonale har speciale i at opbygge forme og støbe i forskellige materialer.

VAK har fem specialværksteder. Bronzestøberiet, metalværkstedet, glasværkstedet, træværkstedet og gips & Voks- værkstedet. På værkstedet er det den enkelte kunstner, der arbejder med egne projekter. Projekterne bliver planlagt i samarbejde med værkstedslederen.

Værkstedes fagfolk kan lave individuelle grundforløb til uøvede kunstnere, der ønsker at lære de forskellige grundlæggende processer indenfor støbning, forme, svejsning mm.

Booking
Det er kutyme, at medlemmerne booker sig til tid på værkstedet, således at værkstedsmedarbejderen har mulighed for at planlægge den mest optimale brug af værkstedet.

Man kan foretage booking ved direkte kontakt på Tlf.:21 27 52 77mandag til torsdag mellem kl.8.00-12.00 eller email: vak@vak-kunstvaerksteder.dk, samt søge yderligere oplysninger og svar på spørgsmål hos kontoret og værkstedet.