GIPS- & VOKS VÆRKSTED

På VAK har vi specialiseret os i at formstøbe og har en stor viden om, hvordan en form skal håndteres for at blive en heltstøbt skulptur. Vores værkstedsmedarbejdere er dygtige til at gennemskue, hvordan indløb og indstøbning skal laves for at støbningen bliver succesfuld.

Både til bronzestøbning og formstøbning af glas arbejder vi i forme lavet af gips, silicone og voks. Vi har altid voks i kedlen og sillicone på køl. Man kan som arbejdende kunstner komme på værkstedet og bygge sine skulpturer op helt fra grunden. Vi har ler, gips, blød og hård voks og alt værkstøjet til at lave processen fra start til slut.

Hvis du aldrig har arbejdet med gips, voks og silicone, tilbyder vi individuelle grundforløb. Læs mere her.

Booking
Det er kutyme, at medlemmerne booker sig til tid på værkstedet, således at værkstedsmedarbejderen har mulighed for at planlægge den mest optimale brug af værkstedet.

Man kan foretage booking ved direkte kontakt på tlf.:21 27 52 77  mandag til torsdag mellem kl. 8.00-12.00 eller email: vak@vak-kunstvaerksteder.dk, samt søge yderligere oplysninger og svar på spørgsmål hos kontoret og værkstedet.

Bronzestøbning fra A-Z
Elna Christiansen, der er udøvende kunstner på VAK, har lavet en diasserie der beskriver arbejdsprocessen i både i sillicone, gips, voks og indstøbning.