ARTIST-TALK MED KUNSTNER HARTMUT STOCKTER

Den 16. september 2015 kl. 17.00-19.00

VAK, Vestsjælland Arbejdende Kunstværksteder præsenterer artist-talk med den tysk/danske kunstner Hartmut Stockter.
Hartmut kommer på VAKs værksteder og fortæller om sin egenartede kunstneriske praksis og om huskunstnerprojektet ”Hemmelige Dyrebander”.

Via objekter, installationer og skulpturer opstiller kunstneren en idébaseret fantasiverden, hvor insekter og planter forstørres og udforskes.  Kunstneren kortlægger naturen som en opdagelsesrejsende. Han undersøger samtidig nye muligheder for at komme tættere på naturen ved at iagttage og være medskabende af et forunderligt fantasiunivers rodfæstet i naturen.

”Hemmelige Dyrebander” et kunstnerisk forløb med børnene fra 4.E, hvor kunstfagligheden inspireres af biologien i et mytisk undervisningsunivers. Projektet er et samarbejde mellem Tornvedskolens afd. Jyderup, VAK og BGK Midt & Vest, Billedkunstnerisk Grundkursus.

Hartmut Stockter vil til onsdagens arrangement give os et indblik i hans kunstneriske verden, han vil vise sin kunst frem og fortælle om tankerne og ideerne bag.

Læs mere om projektet ”Hemmelige Dyrebander” på Facebook: www.facebook.com/HemmeligeDyrebander

FOTB55BV__50BC

 

 

 

FAKTA:
Hartmut Stockter (1973) er født i Wilhelmshaven, Tyskland, men har gennem en årrække boet og arbejdet i København. Han er uddannet fra Hochschule für bildende Künste Braunschweig (Kunstakademiet i Braunschweig) 1995-1998 og afsluttede uddannelsen i 2002. Han har desuden været gæstestuderende på eskimologi på Københavns Universitet 2006.
Han har udstillet på bl.a. Spanien 19C, Svanekegaarden, Charlotte Fogh Contemporary, Beaver Projects, Esbjerg Kunstmuseum, Ringsted Galleriet, Kunsthallen Brandts, Kunsthal Charlottenborg, Århus Kunstbygning, Møstings Hus, Overgaden – Institut for Samtidskunst og Kunsthallen Brænderigården.

INFO:
Det er gratis at deltage og arrangementet foregår på:

VAK
Vestsjællands Arbejdende Kunstnerværksteder,
Teglværksvej 22, 4450 Jyderup

Mere information på www.vak-kunstvaerksteder.dk eller ved henvendelse til telefon 21 27 52 77 eller vak@vak-kunstvaerksteder.dk. – Grupper bedes ringe i forvejen.
unnamed